Masini de Ascutit Lant Drujba

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Dintii lantului de drujba se tocesc in timp, chiar daca nu au intrat in contact cu obiecte dure, care i-ar putea toci (cum ar fi pietre). Iar daca intra in contact cu pietre sau alte corpuri dure, devine inutilizabil.
Se gasesc lanturi de drujba cu preturi de la 50 de lei.

Dar:
Nu trebuie sa cumperi un lant de drujba nou de fiecare data cand se toceste. Trebuie sa cumperi o masina de ascutit lant de drujba. Mai ales cand o masina de ascutit lant drujba costa doar de 3-4 ori mai mult decat un lant nou.

Exista 2 metode de a ascuti un lant de drujba: folosind o pila, sau folosind masina de ascutit lant drujba.
  • Daca se alege metoda de a ascuti lantul cu pila, atunci e nevoie si de o menghina, in care se prinde lantul, si de un sablon pentru ascutire. Si e nevoie de 2 pile: una rotunda, cealalta plata. Cea rotunda se alege in functie de tipul si modelul de lant.
  • Daca ai nevoie sa folosesti masina de ascutit lant drujba si nu ai o priza in apropiere, poti alege sa folosesti un generator de curent electric de aici. Alege un generator cu putere mai mare decat 1050WCat de des se ascute un lant de drujba


Cel mai indicat este sa se ascuta lantul la fiecare plin cu benzina. Nu neaparat pentru ca se toceste atat de repede, ci pentru ca pur si simplu taie cel mai bine cand e ascutit.
 

De cate ori se poate ascuti un lant de drujba


Lantul de drujba se ascute pana:
  •  - Se observa fisuri la dinti
  •  - Inaltimea maxima a dintilor de taiere scade sub 4mm

Unele lanturi au indicator de nivel pe dinti. In acest caz, trebuie avut grija sa nu se depaseasca acesta, intrucat exista riscul de accidente - lantul se poate rupe, sau pot sari fragmente din dintii afectati.
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0742790554 habfamily@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!