Generatoare Curent Electric

Afiseaza: 1-24 din 36 produse

 Filtre

Generatoarele electrice au ca scop trecerea peste pene de curent sau pentru a avea energie electrica in afara retelei, cum ar fi pe un santier, la padure, camping, la pescuit, in gradina, livada, vie, practic oriunde.
 

Tipuri de generatoare de curent electric


In functie de tipul de curent necesar, un generator de energie electrica poate fi monofazat sau trifazat. Cele monofazate se folosesc pentru gospodarie, unelte si utilaje mici, iar cele trifazate se folosesc pentru consumatori mari, cu puteri de peste 4kVA. RoUnelte va ofera generatoare monofazate, potrivite pentru orice gospodarie. Majoritatea acestora au prize de 220V 

In functie de combustibil, exista generatoare pe benzina sau diesel. In general, cele diesel se folosesc pentru puteri de peste 15kVA. De asemenea, cele pe benzina pot fi in 2 timpi sau in 4 timpi. La RoUnelte gasiti doar generatoare pe benzina si kituri de conversie benzina - gpl sau gaz natural (gn).

In functie de puterea necesara. Nu este chiar o clasificare, dar este un criteriu de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti unul. Tinand cont de faptul ca majoritatea aparatelor sau utilajelor folosesc o putere mai mare pentru a porni, este recomandat sa alegeti un generator cu o putere mai mare cu 30-50% decat consumul indicat pe aparatele ce vor fi alimentate de acesta.
 

Siguranta in exploatarea unui generator

  •  - Cititi si respectati instructiunile produsului
  •  - Utilizati generatorul doar in incaperi bine ventilate sau in exterior, unde este asigurat un flux de aer suficient si evacuarea noxelor se face in siguranta
  •  - Nu permiteti copiilor si persoanelor neinstruite sa utilizeze generatorul
  •  - Folositi echipament de protectie recomandat de producator
  •  - Nu atingeti componentele in miscare in timpul functionarii
  •  - Folositi generatorul doar in scopul pentru care a fost proiectat
  •  - Atunci cand nu este utilizat, trebuie depozitat corespunzator.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0742790554 habfamily@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!