Uita de penele de curent - foloseste un generator

Uita de penele de curent - foloseste un generator

Se pot evita surprizele? Poate prezice cineva cand se va intampla o pana de curent locala sau chiar una masiva, la nivel national? Poate sti cineva cand loveste un uragan un oras? Ai 100% incredere in furnizorul tau de energie electrica? Ai incredere in furnizorul tau ca vor relua furnizarea energiei suficient de repede?

 

Daca ai raspuns la toate intrebarile de mai sus cu “da”, rezerva-ti 2 minute sa citesti acest articol. Sa te punem la curent cu ce importanta are un generator electric. Iti poate schimba perspectiva de viata si poate vei intelege ce inseamna cu adevarat sa te pregatesti.

 

Generatoarele electrice sunt o sursa alternativa de electricitate. Unele au puteri mari, altele pot opera doar pentru perioade scurte sau pot alimenta putin consumatori. Cele mai mici generatoare pot alimenta un ventilator la 220V sau sa iti lumineze casa pentru 12 ore cu un bec “normal” de 8-12W.

 

Exista generatoare electrice alimentate de panouri solare, de eoliene sau ups-uri.

 

Aceste mici generatoare pot fi folosite in gospodarii mici. De obicei, se folosesc atunci cand reteaua nationala de distributie are o avarie - a cazut un stalp, s-a rupt un cablu, etc. . Pentru ca in localitati mici sau izolate, interventiile se realizeaza cu greutate, poate dura cateva zile remedierea defectului. Sunt suficient de mici pentru a putea fi mutate de 2 persoane, dar au suficienta putere sa alimenteze o locuinta, sau pot tine in functiune un restaurant pe timpul unei pene.

 

Generatoarele mai mari (si mai scumpe) sunt o alta optiune. Sunt mari si au abilitatea de a alimenta cu energie electrica un cartier, o localitate mica, uneori chiar o insula. Unele ocupa o suprafata de 100mp. Cele mai sofisticate pot ocupa o camera intreaga.

 

Generatoarele electrice sunt facute sa existe o solutie de  backup atunci cand are loc o intrerupere neplanificata a furnizarii cu energie electrica. Si sunt o sursa de energie pe care te poti baza in timpul penelor. Nu stii cand sa te astepti la un dezastru. E bine sa fii pregatit. Imagineaza-ti ca un mall sau un hipermarket nu are un generator electric si se intampla o pana de curent! Oamenii din lifturi ar fi blocati cu orele, cu putin aer la dispozitie. Daca sunt persoane cu astm in lift, pot avea atacuri de astm. 

Sau imagineaza-ti un centru de cercetare care foloseste substante chimice periculoase. O pana de curent poate pune toate persoanele din interior in pericol. Un mediu controlat ar putea fi distrus, ceea ce ar putea duce la esuarea unor experimente sau scaparea de sub control a unor substante periculoase. Un moment fara energie electrica poate fi de asemenea un prilej pentru hoti. Fara energie electrica, nu functioneaza sisteme de alarma, telefoane, camere de supraveghere, nici chiar mijloace de localizare, cum ar fi gps-ul. Moment in care jafurile sau spionajele sunt posibile si facile.

 

Importanta pregatirii este ignorata. “Iarna nu-i ca vara”, “nu mi se poate intampla mie”, samd. .oamenii ignora ce s-ar putea intampla daca se intampla o pana de curent chiar mica sau chiar prelungita. Cei mai multi sunt foarte obisnuiti cu iluminatul si buna functionare a tuturor aparatelor electrice. Daca se opresc luminile, multi dintre ei sunt cuprinsi de panica si confuzie. Sa fii pregatit cu un generator electric poate usura semnificativ un astfel de stres. Generatoarele te pot proteja la nevoie si iti asigura supravietuirea pe timpul unei eventuale calamitati.

 

Paza buna trece primejdia grea. Sa fii pregatit tot timpul merita. Poate face diferenta intre viata si moarte. Intre siguranta si nesiguranta.


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0742790554 habfamily@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!