Cum te protejezi de inevitabilele pene de curent

Cum te protejezi de inevitabilele pene de curent

Pentru siguranta si confortul caminului vostru, indiferent de situatie veti avea nevoie de un generator. Acesta va va ajuta in conditiile in care intampinati probleme iar electricitatea are de suferit. Totodata, acesta va putea sa oferiti confortul de care aveti nevoie in familia voastra, la locul de munca sau cladirea afectata. Tot mai des se intampla in Romania sa avem pene de curent. Acestea sunt datorate sistemului vechi de transport a curentului electric. Din nefericire, o astfel de pana de curent ne poate strica aparatura din casa. Electrocasnicele sau laptopuri, calculatore. Pentru o protectie mai mare a aparaturii pana porniti generatorul aveti nevoie de un aparat care sa capteze tensiunea prea mare in momentul in care revine curentul. Pentru a nu va deteriora aparatura din casa.

 

In functie de necesitati, va oferim mai jos un ghid despre cum sa alegeti un generator.

 

Pene de curent dese

 

Sau mai rau, cand aceste pene dureaza. Uneori se intampla cand e furtuna sau cand e viscol.

Pentru aceste situatii ai nevoie de un generator relativ mare. Acesta trebuie sa “tina in priza” toata gospodaria. Un generator de peste 4000W, cum este modelul de 5kW RAIDER RD-GG03 este ideal.

Acesta este un generator pe benzina, cu motor in 4 timpi, deci nu e nevoie sa calculezi cat ulei pui in rezervor - pentru ca nu pui. Este perfect capabil sa sustina gospodaria pentru mai bine de 15 ore cu un singur plin. Si pentru ca ofera 5000Wh, poate sustine si un calorifer electric, sa treci cu bine peste pana.


Pene de curent ocazionale

 

Se intampla rar, si cand se intampla dureaza 1-2 ore maxim. dar, de obicei, se intampla in cele mai nepotrivite momente. Asa ca ai nevoie de un generator care sa ofere minim 3000W, ce ar putea sustine o instalatie de iluminat si toate electronicele necesare pentru o astfel de pauza.

 

Pentru acest scop, un generator de 3000W Tolsen 79991 este suficient. La fel si un generator de 2800W Micul Fermier MF-3500. Un generator electric cu invertor care sa ofere aceeasi putere ar costa semnificativ mai mult. De exemplu, Detoolz DZ-C261, un generator cu invertor, care ofera doar 2100W, costa aproximativ 3500 Lei, dar are marele avantaj ca este portabil.

 

Pene de curent rare

 

Cand ai pene de curent rare, sau de scurta durata, poti folosi un generator electric de 3000W precum Tolsen 79991, care poate functiona pana la 10 ore fara a fi realimentat si este si accesibil ca pret. Daca ai nevoie de mai putina putere (semnificativ mai putina putere - cel mult jumatate), si pentru mai putin timp, ai putea folosi chiar un ups.

 

Pentru ca siguranta este pe primul loc trebuie sa va procurati generatoare cu sensor care se apasa atomat.




 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0742790554 habfamily@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!