Drujbe pe benzina & electrice

Afiseaza: 1-24 din 56 produse

 Filtre
 

Drujbe

Ferăstrăul cu lanț, denumit și motoferăstrău, este un ferăstrău antrenat de un motor pe benzină, electric, pneumatic sau hidraulic.Cel mai cunoscut este motoferăstrăul pe benzină pentru tăiat lemn (popular drujbă), utilizat în silvicultură sau în gospodărie.Mașină-unealtă având un lanț prevăzut cu dinți tăietori, acționată de un motor și folosită în special pentru tăierea lemnului.
Ferăstraiele cu lanț sunt folosite în mod activ de către lucrători pentru tăierea lemnului, inclusiv pentru stingerea incendiilor forestiere sau prevenirea acestora, pentru tăierea betonului, precum și pentru sculpturile de gheață sau găurile de gheață.


Beneficii

Un fierastrau cu lant faciliteaza realizarea unor sarcini pe segmentul forestier-agricol, sau chiar si in anumite activitati de bricolaj, cu o precizie mult mai buna, comparativ cu un fierastrau simplu.

Aici trebuie sa adaugam si perioada redusa pentru executarea unei lucrari, astfel incat sa poti aloca un interval mai mare de timp pentru alte activitati lucrative. De aceea, este important ca drujba pe care o comanzi online sa poata porni rapid si usor, fara ca aceasta actiune sa necesite un efort mult prea mare din partea ta.

De asemenea, precizia cu care acest produs poate sectiona material lemnos trebuie sa te convinga de faptul ca reprezinta alegerea cea mai buna comparativ cu un fierestau obisnuit.

Ergonomia unei drujbe, alaturi de greutatea si dimensiunile sale, usureaza utilizarea, chiar si atunci cand folosesti un astfel de produs mai mult timp. Un motoutilaj din aceasta categorie, poate dispune si de accesorii pentru intretinerea tuturor pieselor componente.

Alegerea unei drujbe

Cele doua variante pe care le ai la dispozitie sunt: motofierastraul electric cu acumulatori sau alimentat la reteaua electrica si motofierastraul pe combustibil (benzina). In cazul modelului electric, avantajele principale pe care le ofera sunt: grija pentru mediu si costurile de utilizare scazute.
Dezavantajul unei drujbe pe baza de curent electric poate fi determinat de raza de actiune limitata (conditionata de lungimea cablului de alimentare), in cazul in care nu optezi pentru un model ce vine si cu acumulatori reincarcabili.
Daca alegi o drujba pe benzina, te bucuri de un randament sporit (turatie mai mare, putere ridicata), dar si de libertatea pe care ti-o ofera lipsa unui cablu. Din punct de vedere al dezavantajelor, un astfel de model produce noxe, vibratii, iar prepararea amestecului ulei-benzina necesita atentie mai mare.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0742790554 habfamily@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!